Diverse/ Produkter til brodering.

Filter

Totalt 11 produkter i kategorien Produkter til brodering.
Bruk synkende rekkefølge

Her finner du noen av produktene som egner seg til profilering. Her hos Skoies broderer vi og ikke trykker. Brodering varer lenge gjennom mye vasking, tromling osv.

Her kan klubben din finne flotte produkter til brodering. Det er veldig populært med logoer eller tekst eller begge deler på like jakker til klubben din. Send mail til bente@skoies.no hvis dere ønsker pris på flere produkter i en bestilling. 

Det er ikke alle produkter som kan broderes på som er lagt inn her, de fleste dekken, Schabraker, jakker osv kan broderes på. Du finner dem under sine egne kategorier. I tillegg så anbefaler vi og se på www.you.no  her finner du mange forskjellige T-skjorte, vester, jakker, skjorter osv som er flotte å brodere på. Send mail til bente@skoies.no for pris på disse artiklene.

Broder navnet på hesten din på dekken og schabraker. Er det et produkt du ønsker brodert send en mail og vi gir deg svar på om dette er mulig. De fleste dekken og Schabraker er fine å brodere på.

Velg produkt her og velg hva du ønker brodert  som du skriver i kommentarfeltet+ hvilken plassering broderiet skal under kategorien brodering. Der velger du enten brodering rygg, brodering foran, brodering dekken osv.

Filter

Totalt 11 produkter i kategorien Produkter til brodering.
Bruk synkende rekkefølge
Oppdaterer produktlisten...