PS Of Sweden Victoria Ridekåpe - Navy

Du sparer   250,-
Vanlig pris:   2199,- Special Price   1949,-

Dette produktet er midlertidig utsolgt.

Ønsker du å få beskjed når det er tilbake på lager?

Produktbeskrivelse

PS Of Sweden Victoria Ridekåpe - Navy

Lekker ridekåpe fra PS of Sweden som er laget i et vannavvisende og vindtett materiale. Denne holder deg varm gjennom hele vinteren! Avtagbar hette. Jakken er svært varm, men samtidig føles den lett på kroppen. Den har en høy og komfortabel krage og en glidelås som går begge veier. Den har fire lommer i front. To på brystet og to på sidene. Lommene har fleece lining for å være ekstra komfortable. I tillegg har jakken glidelåser i bakkant, slik at den kan brukes under ridning. Jakken har høyteknisk syntetisk dun.

Yttermateriale: 100% Polyester Oxford Dobby Memory 75D*75D Heavy waterproof

Lining-materiale: 100% Polyester 201T Insulasjon: Fake Down, Pro 4oogsm Vaskes med lignende farger på 30 grader. Ikke bruk tørketrommel.

OBS: Bestillingsvare, leveringstid på 7-10 arbeidsdager tilkommer. 

 • Tilleggsinformasjon
  Art. nr: PS-41-0017-0

  PS Of Sweden Victoria Ridekåpe - Navy

  Lekker ridekåpe fra PS of Sweden som er laget i et vannavvisende og vindtett materiale. Denne holder deg varm gjennom hele vinteren! Avtagbar hette. Jakken er svært varm, men samtidig føles den lett på kroppen. Den har en høy og komfortabel krage og en glidelås som går begge veier. Den har fire lommer i front. To på brystet og to på sidene. Lommene har fleece lining for å være ekstra komfortable. I tillegg har jakken glidelåser i bakkant, slik at den kan brukes under ridning. Jakken har høyteknisk syntetisk dun. Yttermateriale: 100% Polyester Oxford Dobby Memory 75D*75D Heavy waterproof Lining-materiale: 100% Polyester 201T Insulasjon: Fake Down, Pro 4oogsm Vaskes med lignende farger på 30 grader. Ikke bruk tørketrommel.

  • Second Image: /v/i/vic3.jpg
 • Produktomtaler
  Reviews