Zilco Elite Enbet

  13599,-

Dette produktet er midlertidig utsolgt.

Ønsker du å få beskjed når det er tilbake på lager?

Produktbeskrivelse

Zilco Elite er designet for den tøffeste maraton.

Brystet har løse trekkliner som justeres ved brystet.
Trekklinene er 50 mm brede med forsterkninger ved hullene.
Tømringene på brystet er flyttbare for å passe ulike hester. Anatomisk bukgjord, separat nesereim.
Saletten har justerbare puter som kan tilpasses etter hestens rygg, og putene er ekstra lange for å beskytte mot drag eller andre hester ved parkjøring.
Hurtigkoblinger for drag og på bakselereima, fra bryst til salett og på springreima for rask og sikker for- og fraspenning.
Selen er laget i meget slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde og som holder seg like fint år etter år. Alle deler kan kjøpes separat.
Kan gjøres om til parsele om man kompletterer med visse deler.

Komplett, med hodelag og tømmer.

  • Tilleggsinformasjon
    Art. nr: 431133
    Zilco Elite er designet for den tøffeste maraton. Brystet har løse trekkliner som justeres ved brystet. Trekklinene er 50 mm brede med forsterkninger ved hullene. Tømringene på brystet er flyttbare for å passe ulike hester. Anatomisk bukgjord, separat nesereim. Saletten har justerbare puter som kan tilpasses etter hestens rygg, og putene er ekstra lange for å beskytte mot drag eller andre hester ved parkjøring. Hurtigkoblinger for drag og på bakselereima, fra bryst til salett og på springreima for rask og sikker for- og fraspenning. Selen er laget i meget slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde og som holder seg like fint år etter år. Alle deler kan kjøpes separat. Kan gjøres om til parsele om man kompletterer med visse deler.
    • Second Image: no_selection
  • Produktomtaler
    Reviews