Personvernerklæring


 

Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Skoies AS ("https://www.skoies.no/") og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Personvernerklæring ble sist oppdatert 06-06-2018.

Skoies AS er behandlingsansvarlig, og kan kontaktes gjennom informasjon i avsnitt Kontakt oss nedenfor.

 

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

 

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

 

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side."
Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. 

En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

 

Nyhetsbrev 

For å kunne markedsføre produkter og tjenester

Personopplysninger behandles for å muliggjøre følgende:

  • Vise relevante produktanbefalinger, gi forslag til innkjøpslister, påminne om gjenglemte/forlatte digitale handlekurver, lagre handlelister for å forenkle fremtidige kjøp eller lignende tiltak som forenkler din kjøpsopplevelse.
  •  
  • Sende direktemarkedsføring via e-post, sms, sosiale medier eller andre lignende elektroniske kanaler for kommunikasjon samt via post, inklusive tilbud fra samarbeidspartnere til eksisterende kunder.
  •  
  • Utføre kampanjer eller sende tilbud og innbydelser til arrangementer

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av NYHETSBREVET. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss (se avsnitt Kontakt oss nedenfor).

 

Sikker oppbevaring

Hos Skoies AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Skoies.no benytter cookies fra tredjeparter, som også er noen av våre databehandlere.

Se oversikten over hvilke cookies skoies.no benytter her.

 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilken personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller du kan sende oss en e-post, se avsnitt «Kontakt oss» nedenfor.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: post@skoies.no

Telefonnummer:  40401414

Postadresse: Skoies As, Gamle Postvei 12, 4520 Lindesnes